Byt ut tavlor efter säsong

16 juli 2019 Linda Edgarsson
Byt ut tavlor efter säsong

De allra flesta har smyckat väggarna i sitt hem på något sätt. En tavla är en klassisk detalj i de allra flesta hem och de som har familj har även flera foton på väggarna. De som har kommit upp en bit i ålder och har en stor familj efter sig har ofta slut på väggplats och får ställa foton och tavlor på byråer eller bokhyllor. Familjen i all ära, men det bör alltid finnas en liten plats kvar för en tavla eller ett konstverk.

Ett tips om man har ont om plats på väggarna är att byta ut motiven efter säsong. Köp fyra tavlor som har ungefär samma storlek och sedan byter du ut dem inför varje årstidsskifte. En tavla som representerar våren, en för sommaren, en för hösten och den sista och fjärde tavlan får tjäna under vintern. Nu kanske du inte vill lägga en stor summa pengar på en massa tavlor, fullt förståeligt, men på mynewart.se har de bra priser som gör att du kan förändra ditt hem utan att förändra så mycket på kontot.

På mynewart.se är dessutom alla tavlor handmålade med oljefärg och du får någonting unikt för ditt hem. När man målar med just oljefärg så får tavlan ett vackert djup i sig och målningarna är uppspända på bindramar av trä med tavelkrok. Det enda du behöver göra är att gå in på mynewart.se och välja ut det eller de motiv du vill ha, betala och sätta upp en spik på väggen. Leveransen är gratis och om du inte blir nöjd eller tavlan inte alls passade som du hade tänkt dig så kan du ångra dig och få pengarna tillbaka. Ibland kan en målning se fantastisk ut på skärmen, men när den kommer upp på väggen inser du att den inte alls stämde in med din övriga inredning. Då är det skönt att veta att du enkelt kan prova en ny eller lämna platsen tom tills vidare.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen

Tänk smått

08 januari 2020

Tänk smått