Viktigt med gott kaffe på jobbet

20 oktober 2019 patrick pettersson
Viktigt med gott kaffe på jobbet

Kaffe är, näst efter vatten, världens mest spridda dryck. Här uppe i norden är man storkonsumenter och svenska folket dricker i genomsnitt 9 kilo per person och år. Det blir drygt 3 koppar om dagen. Och kaffet är viktigt, inte minst på jobbet för att hålla humör och kapacitet på topp. Olika arbetsplatser har löst kaffefrågan på olika sätt. Men det som blir allt vanligare är att man hyr sin kaffemaskin. Söker man på ”kaffemaskiner uthyrning” får man snabbt en rad valmöjligheter. Med nya generationens kaffemaskiner kan man till och med få riktigt gott kaffe.

 

Kaffet är ett socialt kitt

Kaffet kan påverka humöret positivt. Men det är samtidigt en viktig social institution. Efter lunchen eller vid eftermiddagens rast samlas man gärna över en kopp kaffe. Att som arbetsgivare ta tillvara på detta är god företagsekonomi. Över hela landet är behovet det samma. För den som söker kaffemaskiner uthyrning i Örebro råder inga undantag. Att hyra en kaffemaskin innebär att man alltid har en både säker och smakfull lösning. I många maskiner kan man dessutom själv välja sin favorit: Vanligt bryggkaffe eller en espresso. Det finns även en mängd olika sorters kaffebönor att välja mellan, något som uthyrningsföretaget kan leverera.

 

Olika smaker varje dag

Företaget Docucraft i Örebro erbjuder olika sorters maskiner till arbetsplatsen. Däribland kaffemaskiner för uthyrning. Med ett brett sortiment med olika avancerade maskiner täcker de alla behov på små såväl som större arbetsplatser. Som tillägg kan man teckna ett serviceavtal för att säkra upp tillgången på kaffe. Genom att hyra sin kaffemaskin undviks dessutom det så vanliga irritationsmomentet att kaffet är slut just då man ville ha sig en kopp. Och med en modern maskin kan man variera sig och smaka olika varianter, helt efter humör och behov. Det är bara ett tryck på knappen, sedan sprids doften av nybryggt kaffe.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil