Var inte mulen under julen!

13 juni 2019 Mikael Barani
Var inte mulen under julen!

Hur ser din drömjul ut? Är det så att du verkligen är en julnörd och älskar att samla familjen bland glittrande mys, stora presenter under granen och muggar med rykande varm glögg?

Eller tillhör du kategorin som hellre skulle vilja få allt överstökat, så att det kan börja bli vår igen?

Vi har alla våra olika inställningar till en av årets största högtider. Förhoppningsvis så hittar även du som är lite… ska vi säga ”mulen under julen”, glädjen i att samla nära och kära för att fira denna ljusets fest.

En sak som kan pigga upp är att göra något annorlunda. För kanske är det så att du inte riktigt förtjust i de gamla traditionerna, utan vill ha något nytt.
En idé är till exempel att spela spel tillsammans med familjen. Visst, det är inte någon originell idé, men å andra sidan så innebär detta ju också att om andra gillar att samlas kring ett brädspel, så kanske du också gör det.

Eller varför inte passa på att ta och bada bastu och sedan springa ut och lägga sig i den iskalla snön? Detta är ett väl beprövat recept, kanske framför allt i Finland där man har en imponerade tolerans mot kylan. 
Just köld har ju präglat oss häruppe i Norden, och på senare tid har köldterapi hyllats som ett effektivt sätt att boosta immunförsvaret. Kolla bara in Wim Hof. Denna isman från Holland har utfört en massa labb-test i kyla för att påvisa köldens goda effekter på människokroppen.

Eller kanske kan ett glad jultröja pigga upp humöret. På https://jul-troja.se/ hittar du massor av modeller med flera olika – och unika – designer.

Ibland kan det vara så enkelt att en enorm ren eller tomte buren på bröstet faktiskt får oss att må bättre.
Skulle du vilja ha mer stilrena designer så finns även dessa, på Jul-tröja.se såklart. 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil