Vampyrbehandlingen som ger dig strålande hy

22 november 2019 jonas olsson
Vampyrbehandlingen som ger dig strålande hy

Börjar huden bli rynkig, tampas du med envisa acneärr eller börjar du bli tunnhårig? Både genetiska och miljömässiga faktorer kan drabba oss alla och få oss att känna oss osäkra.

Men oroa dig inte, lösningen finns där ute. En så kallad prp behandling, i folkmun vampyrbehandling, är till för att få liv i hud och hår genom att förnya cellerna. Den som lider av åldrad eller solskadad hud kan genom behandlingen få en slätare hy med mer lyster. Dessutom kan den som lider av håravfall, eller som nyligen genomgått hårtransplantation, hjälpa hårsäckarna på traven för ett fylligare hår.

 

Så går det till

Det kan kännas tryggt att veta i förväg exakt hur behandlingen går till. Hela behandlingen går snabbt och säkert och om du önskar kan du få bedövning. Först får du som patient ta ett blodprov. Därefter separeras blodet i olika skikt, man skiljer plasman och blodplättarna från blodet. Blodplasman aktiveras sedan i sterila rör innan den kan injiceras med tunna nålar i de områden som ska behandlas. När behandlingen verkar hjälper plasman med blodplättarna till att stimulera hudens cellföryngring, då den innehåller olika tillväxtfaktorer. För att få så bra resultat som möjligt görs minst 4 behandlingar, med 4 veckors mellanrum mellan varje behandling.

Ett tryggt val

Om du funderar på att genomgå en prp behandling är det viktigt att du väljer en erfaren klinik som du känner dig trygg med. Välj en som är certifierad genom Säker Klinik. Då får du en behandlingsskadeförsäkring som ger dig skydd om du skulle skadas under behandlingen. En professionell klinik ser till varje kunds unika önskemål och hår- eller hudtillstånd. Dessutom är det viktigt att kliniken har rätt utrustning och injektionsteknik för att ge dig bästa resultat. Har du hittat kliniken för dig kan du boka en konsultation redan idag för att få veta mer.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen

Tänk smått

08 januari 2020

Tänk smått