Vad är en New Era keps?

13 september 2022 Camilla Holmgren

editorial

New Era keps, eller ”New Era hats” som de ofta kallas, är en typ av keps som har en bra passform och är tillverkad av olika material, inklusive till exempel bomull, ull eller polyester. De finns i många olika stilar och färger, vilket gör dem till ett populärt val för människor i alla åldrar. Det finns New Era kepsar för män, kvinnor och barn hos High5shop.

new era keps

Det finns flera olika typer av New Era kepsar: den klassiska New Era kepsen med böjd sköld, snapback New Era kepsen med platt sköld, beanie New Era kepsen och trucker hat New Era kepsen. Priserna på New Era kepsar varierar beroende på stilen, material och designen.

Hur du väljer rätt keps till dig

Det är viktigt att välja en New Era keps som passar ihop med din övriga klädstil. Den rätta passformen och storleken beror på formen på ditt huvud, din hårtyp och din personliga stil. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja är det bäst att prova olika kepsar innan du gör ett köp.

När du väl har hittat den perfekta New Era kepsen är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Detta innebär bland annat att förvara den på en sval och torr plats och undvika att den utsätts för solljus eller överdriven värme. Med rätt skötsel kommer din New Era keps att hålla i många år

Varför du behöver en New Era keps

New Era kepsar är ett utmärkt val för personer som vill ha en välsittande keps som är tillverkad av kvalitetsmaterial. De är också ett prisvärt alternativ jämfört med andra märken. Oavsett om du letar efter en New Era keps för dig själv eller som gåva finns det många olika stilar att välja mellan.

New Era kepsar kan hittas på nätet och i butiker över hela landet.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen