Trädfällning och trädvård

14 februari 2019 Sofia Nyrell
Trädfällning och trädvård

Ranglo Axe AB, din arborist i Uppsala med 20 års erfarenhet. Vi erbjuder och utför kvalificerade tjänster inom trädvård i trädgård, park och skog, oavsett om du är privatkund, medlem i bostadsrättsförening, företagare eller behöver underentreprenad.  Vår proffesionella, effektiva och vänliga service skiner igenom i allt vi gör. Vi utför trädfällning, trädvård, stubbfräsning, bortforsling, beskärning av fruktträd och kostnadsfri bedömning. Allt till ett mycket konkurrenskraftigt pris i Uppsala, Enköping och Stockholmregionerna. De flesta av våra tjänster ger dessutom rätt till RUT-avdrag.

Vår filosofi på Ranglo Axe AB innebär att först och främst se till trädets bästa. Det finaste resultatet av vår trädvård sker när vi kan tillgodose både trädets och kundens behov. Vi ser det som vår uppgift att se till att trädens positiva effekter finns kvar i flera generationer framåt. Därför delar vi också gärna med oss av vår kunskap till dig som kund så att du på rätt sätt kan vårda dina träd efter bästa trädvårdspraxis. I linje med denna syn på naturen anser vi att det är av största vikt att ha ett miljötänk som går igenom hela vår verksamhet. Vi har som mål att göra minsta möjliga åverkan både lokalt och globalt under den tid vi har nöjet att få utföra våra arbeten. Dessutom donerar vi med jämna mellanrum träd till utsatta regioner, senast 260 nya träd till Californien i USA som hjälp efter de skogsbränder som härjat. Se mer om våra donationer och vårt miljöarbete på hemsidan.  

Tveka inte att kontakta oss oavsett om du har ett stort eller litet jobb som behöver göras! Med flertalet nöjda kunder under flera år är vi det rätta valet när det kommer till all typ av trädvård. Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig och professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär på hemsidan rangloaxe.se för bokning av kostnadsfri bedömning. 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil