Tjänst inom rengöring

21 juli 2020 william eriksson

Inom städbranschen finns det många olika typer av städning och många olika typer av lokaler och kunder som man stöter på. En av dessa är kontorsstädning som på många sätt skiljer sig från städning på industri eller i privata hem. Men vilken tjänst man trivs bäst med som städare beror helt på hur man är som person. De som arbetar med kontorsstädning i stockholm tycker ofta att det är en lugn städning i en miljö där det är tyst, trevligt och aldrig blir rejält nedsmutsat. Trivs man riktigt bra med kontorsstädning så kan man till och med se det som något nästan meditativt avslappnande. Man går tyst lite i sin egen värld och gör kontorspersonalen glad genom rena ytor och fräscha dofter.

 

Speciell som person

För att arbeta inom kontorsstädning bör man vara en smidig och respektfull person som kan utföra sitt arbete både snabbt och så tyst som möjligt. Om man är en pratsam, högljudd person som gärna drar benen efter sig så kommer man inte passa i längden på en kontorsstädning där man städar under ordinarie kontorstid. Man behöver även vara noggrann och försiktig för att inte röra till det på skrivborden eller råka spilla något på datorer eller övrig teknik.  

 

 

Lätt och trevligt

En kontorsstädning där alla maskiner och medel finns på plats kan vara både lätt och trevlig att utföra. Har man även tur med att personalen på kontoret är smidig och samarbetsvillig så kan man få till ett bra flöde. Man kan enkelt och snabbt utföra sitt arbete på bästa och kortast möjliga tid. Ett kontor som hålls i bra ordning mellan kontorsstädningarna, gällande exempelvis fikarum och toaletter, kan spara in mycket tid. Därmed sparas även pengar för städningen jämfört med kontor där personalen är mer slarvig och smutsar ner. Skrivbord städas också bäst och snabbast om de är tomma. 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen