Styla lägenheten inför fotografering

11 april 2019 Matilda Sjöqvist
Styla lägenheten inför fotografering

Att byta bostad då och då är ett naturligt skede i livet. Kanske ska man få tillökning i familjen och behöver ett större boende, kanske ska man köpa sin första egna lägenhet eller så har det blivit dags för hus. Oavsett anledningen till att man säljer sin nuvarande bostad så vill man alltid visa upp den i bästa möjliga skick innan den ska fotograferas och läggas upp till försäljning. Man kan antingen anlita en stylist för denna uppgift eller göra det själv, lite beroende på vilken budget och vilka kunskaper man har.

Det lönar sig i princip alltid att putsa upp hemmet lite extra inför fotograferingen, och framhäva det som är unikt med just denna bostad. Till exempel kanske det finns en särskilt snygg vägg som förtjänar att framhävas lite extra med några affischer på, vilket man kan köpa hos

sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html förslagsvis. Tänk på att välja neutrala motiv som kan tilltala de flesta, eftersom man inte vill ha alltför personliga attribut framme när lägenheten ska visas upp för försäljning. Hur mycket du behöver fixa inför fotograferingen är individuellt beroende på vilket skick hemmet är i.

Om det är relativt nybyggt eller ljus och fräscht ändå behövs antagligen inte så mycket fix. Men om det är en äldre bostad kan det vara en stor fördel att till exempel måla en fondvägg, byta ut gamla handtag eller skåpluckor till lite nyare exemplar. Allt som är synligt slitet är bra att åtgärda innan fotografering. Tänk också på att plocka undan så mycket som möjligt. Innan kan man bära ned saker till förrådet för att så lite som möjligt ska vara framme. Man kan också flytta undan saker rum för rum. Så länge sakerna inte syns i bild gör det inget att de är framme, det viktigaste är att det är ordentligt undanplockat på själva visningen.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen