Snabb hjälp med låset

08 januari 2020 william eriksson
Snabb hjälp med låset

Det är inte roligt att bli utelåst. Ibland är nycklar bara försvunna, borttappade eller kvarglömda, och man står där och rotar i fickor och handväskor. Känslan av panik när man inte hittar sin nyckel känner nog de flesta igen. Ofta löser det sig, nyckeln låg längst ner i fickan eller hade hamnat längst ner i väskan, men ibland hittar man inte nyckeln och då blir man mycket frustrerad. Bor du till exempel i Göteborg, är det bra att kunna ta kontakt med en låssmed som har jour. Då kan du få akut hjälp med låsöppning inom en halvtimme.

 

 

Reparation eller smörjning

 

Du kanske har satt rätt nyckel i låset, men det öppnar sig inte i alla fall. Ibland kan ett lås kärva, och det kanske bara behövs en smörjning. Men det kan också behöva lagas. En duktig låssmed kan avgöra vilken metod som är snabbast och enklast för dig. Gamla lås som är mycket slitna kan behöva bytas ut helt och hållet. Om man bråkar med ett lås som inte fungerar, vrider man kanske med så mycket kraft att nyckeln går sönder. Alla dessa situationer är välbekanta för en låssmed som har mästarbrev och lång yrkesvana. Anlita en expert, så får du ordning på både lås och nycklar.

 

Vanlig nyckel eller elektroniskEDITE

 

Fastigheter med många hyresgäster kan ha elektroniska lås. Enklare sådana system är också vanliga, och de har ofta ersatt de traditionella nycklarna. Anlitar du proffs, kan du också få hjälp med ett elektroniskt lås. För en hyresvärd är det bra att ha en stadig kontakt med en rutinerad låssmed, så att man snabbt kan få hjälp om någon hyresgäst har problem med sitt dörrlås. Man vill inte anlita vem som helst till att ha hand om låsen och få tillgång till huset. Låsöppning görs bäst av pålitliga proffs, som jobbar snabbt och effektivt.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen