Skicka paket på ett sätt som passar just dig

05 december 2019 jonas olsson
Skicka paket på ett sätt som passar just dig

Du har en släkting som bor utomlands och du vill skicka något när hen fyller år. Du är kanske inte så van att skicka paket, du säljer inte via säljkanaler eller skickar paket via ditt jobb. Visst vill du då att det ska vara enkelt, pålitligt och säkert. Kanske behöver du stoppa ett paket som du skickat, för att du måste ändra något. Går det ens tänker du. Det går, UPS är en av de firmor som gör det möjligt. UPS är de där karaktäristiska bruna bilarna som man ofta ser köra omkring, utan att kanske veta exakt vad de gör. UPS är United Parcel Service.

 

 

Enkelt och smidigt är en självklarhet

 

Du behöver inte ha tillgång till avancerad utrustning, har du en dator eller en mobiltelefon, så har du allt du behöver för att skapa en försändelse. Emballera det du ska skicka och beställa upphämtning hemma om du vill. Är det möjligt? Måste jag inte gå iväg med mitt paket? UPS har den tjänsten som tillval. Enklare kan det inte bli. När det väl är skickat kan du följa ditt paket ända fram till din kära släkting. 

 

Många valmöjligheter och alternativ

 

Varje paket är unikt. Just ditt paket kanske har en särskild storlek, en speciell destination, din och mottagarens förutsättningar kan variera. Att sända något ska inte innebära att du måste anpassa dig, paketföretag som UPS anpassar sig efter dina behov. Det är du som är kund och du vet hur du vill ha det. Gillar du inte att fylla i alla uppgifter gång på gång? Det behöver du inte heller, loggar du in och fyller i dem en gång så finns allt sparat, så att nästa gång du ska skicka något är det mesta redan gjort. Så himla skönt. Gå in på https://paket.se/ups och skicka presenten.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil