Simrishamn är en charmig stad

12 juli 2019 jonas olsson
Simrishamn är en charmig stad

Om du vill besöka en skånsk stad precis vid havet med en fantastisk sandstrand är Simrishamn valet för dig. Där kan du fiska, bada, shoppa och äta riktigt god mat på de många olika restauranger som finns att besöka. Det är perfekt att köpa en glass där och sitta vid hamnen och njuta av livet. Simrishamn är också ett perfekt ställe att campa på året runt. Simrishamn är en stad för familjen, där barnen kan njuta av stranden, parken eller ta en familjeutflykt till Österlen. 


Restauranger i Simrishamn 

Att besöka Simrishamn hade inte varit något utan att du testar olika restauranger runt om i staden. Här finns det restauranger för alla tillfällen, oavsett om du bara vill spendera lite tid med familjen eller om det är en stor födelsedag. Det spelar ingen roll vad du är ute efter – du hittar det i Simrishamn. Om du letar efter en firma för Catering i Simrishamn är Röken by Sonesson något för digDet är ett perfekt alternativ för dig som vill ha din mat levererad till ditt event. Du väljer själv vilken mat du vill ha från menyn och du slipper tänka på att själv behöva stå i köket. 

Planera din vistelse 

När du planerar din vistelse i Simrishamn finns det mycket att tänka på. Det finns en rad olika boenden som du kan välja mellan. Du kan välja att bo på hotell, i en stuga, att campa, i husvagn eller kanske på ett vandrarhem. Det finns boenden som ligger precis vid havet eller inne i centrum, om du hellre vill bo där. Simrishamn har verkligen mycket att erbjuda året runt. Innan du bokar ett boende kan du kolla upp vad tidigare gäster har sagt om det. Det är alltid en rekommendation att göra det, så du får en bra uppfattning om boendet som du vill boka. 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil