Nytt golv för vackert helhetsintryck

29 november 2019 Cecilia Olsson
Nytt golv för vackert helhetsintryck

Att ha ett fint golv hemma gör väldigt mycket för helhetsintrycket. En gammal sliten plastmatta i en tråkig färg ger inte direkt ett inbjudande intryck. Därför kan det verkligen vara en investering att lägga in ett nytt golv eller så kanske man kan hitta ett fint gammalt trägolv under det trista vinyl golvet. Har man sån tur att man hittar ett gammalt fint golv i sitt hem så finns det firmor som kan hjälpa till med att behandla det. Ett golv som legat gömt kan behöva slipning samt ytbehandling för att man ska kunna börja använda det igen. Behöver man istället lägga in ett helt nytt golv så finns det såklart hjälp att få även där och det finns många olika parkett- och trägolv att välja på. En golvfirma som har många års erfarenhet av just golvläggning är Sundbyberg´s Golv. De har mycket duktiga golvläggare som alltid ser till att bli färdiga i tid samt lämnar efter sig ett perfekt resultat. 

Sundbyberg´s Golv lägger alla typer av parkett- och trägolv. De kan även hjälpa till med att behandla befintliga golv. De behandlar bland annat med olja, hårdvaxolja, lut, och lack. De arbetar flexibelt och anpassar sig efter kundens specifika önskemål, visioner och budget. Man kan lita på att man får hantverkare som är kunniga, effektiva och trevliga. Det är enkelt att begära en kostnadsfri offert för det arbete man önskar få utfört. Information och kontaktuppgifter finns på http://fbmaleri.se/allt-inom-golv/. De har tydliga regler, instruktioner och rutiner för god arbetsmiljö samt för att minimera påverkan miljön så långt det går. Deras policy syftar till att minska resursanvändning och miljöpåverkan samt att arbeta för ständiga förbättringar.

Sundbyberg´s Golv & Reparationer är en bi-firma till FB´s Måleri & Reparationer, en firma som varit verksam i över 20 år och erbjuder försäljning, installation samt service av måleriarbeten.

 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen

Tänk smått

08 januari 2020

Tänk smått