Nya bilar värda att kolla upp

04 januari 2020 william eriksson
Nya bilar värda att kolla upp

Det kommer konstant ut nya bilar av olika märken och modeller. En del är riktigt roliga och intressanta medan andra kanske är lite tråkiga. Allt beror såklart på preferenser och vad man vill ha ut av bilen. En del ser bilen som endast ett transportmedel som ska ta dem mellan punkt A och punkt B och andra har fler preferenser än så. Idag finns det mängder av märken som kan vara intressanta men så finns det klassiska såsom Ford, Nissan och Opel. Ford i Stockholm har alltid nyheter som är trevliga att spana in. Det finns några klassiker som är värda att kolla upp.

 

Bilar från Ford som är värda att prova på

Ford har klassikern Ford Focus som piffats till och är lite roligare än standardmodellen. Det är Ford Focus Active som är en crossover och har lite extra modifieringar som gör den intressant. Här hittar du lite högre markfrigång och den är åttaväxlad för en roligare och miljövänligare körning. Den går dessutom att få med största dieselmotorn. Den är fortfarande överkomlig i pris och givetvis finns det många fler funktioner som inte får plats att listas här. Det är helt enkelt en kul bil med det där lilla extra och den kommer säkert utvecklas vidare.

 

 

Miljön i fokus

När man väljer bil är det bara att inse att det kommer bli allt mer stränga regler kring bilar och deras förbrukningar. Faktum är att det kanske till och med blir förbjudet med bensin- och dieselbilar år 2030. Därför kan det vara bra att tänka till när man köper en ny bil och satsa på en miljöbil. Det går att hitta riktigt bra bilar som är fossilberoende och dessutom bränslesnåla. Utbudet kommer också att öka och därmed kommer priserna pressas så det kan vara värt att hålla ögonen öppna och spana in vad som kommer ut på marknaden om något år. 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil