Lyxa till festen med ett tält

02 januari 2020 Lily Hansen
Lyxa till festen med ett tält

Livet är fullt av stora fester. Det kan handla om bröllop, studentfirande och 50-årskalas, men också en rad andra tillfällen som kräver fest och firande. Att bjuda hem sina släktingar och vänner till trädgården är alltid en bra idé och för att ytterligare höja feststämningen bör man nästan hyra ett partytält från en firma som sysslar med tältuthyrning. Med detta enkla tilltag kommer feststämningen nå nya höjder samtidigt som det också skyddar mot regn och dåligt väder. Att låta gästerna vistas i ett partytält skapar en känsla av lyx, fest och flärd som är svår att uppnå på annat vis.

 

Bar och dekor

Ett partytält skapar helt andra möjligheter än vad som finns i en trädgård normalt sett. Du kan välja en festlig dekor, eller varför inte ställa dit en bar med kylda drycker som gästerna kan avnjuta? Det finns möjligheter att ställa in såväl långbord som andra möbler och att pynta såväl tältet som möblerna med olika festliga detaljer som höjer den redan goda stämningen. Möblemanget kan anpassas efter huruvida mat ska serveras eller om det snarare är en form av mingeltillställning där människor bör kunna gå runt och småprata, kanske med ett glas i handen.

 

 

Underhållning

Den som vill höja nivån på festligheterna ytterligare ett snäpp kan med fördel arrangera underhållning i tältet. Varför inte hyra in en discjockey eller en trubadur? Kanske finns det någon i släkten eller vänskapskretsen som är en duktig underhållare eller som spelar i ett band. Genom att utrusta tältet med anpassad ljudutrustning kommer gästerna få en kväll de sent kommer att glömma. Hör med din tältuthyrningsfirma vad det finns för möjligheter och om vad de kan hjälpa till med. De flesta uthyrarna svarar gärna på frågor och hjälper till så gott de kan för att din och dina gästers kväll ska bli så fantastisk som möjligt.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil