Lite tid för er själva

02 januari 2020 jonas olsson
Lite tid för er själva

Ibland kan det vara skönt att komma iväg från den gråa trista vardagen för en stund. Du kanske funderat på att åka iväg på en weekend med din partner? Spontanresor brukar bli de resor folk minns som allra bäst. Därför är det bra att känna till ett bra hostel som kan ta emot plötsliga bokningar på kort varsel. Stockholm har så många hostels att det kan vara svårt att välja. Börja med att leta runt på olika hemsidor och se vad som finns tillgängligt. Du hittar nog snabbt något som passar er båda.

 

 

När du bokar online

 

Om du gör en bokning online finns det ofta många bokningsalternativ att välja mellan. Det är lätt att kryssa i en ruta fel. Gå därför igenom din bokning noga innan du bekräftar köpet. Det sista du vill göra när du kommer fram är att bråka med personalen i receptionen. Det viktigaste att tänka på är att se till att det verkligen är ett rum för två när du bokar Double Room Hostel in Stockholm. Vissa hostel skyltar med double room som egentligen är ett single room med en extra säng. Double room innebär också dubbelt med utrymme!

 

Vad ingår egentligen?

 

En annan sak att tänka på innan du slutför bokningen är att läsa om vad som faktiskt ingår i vistelsen. En del hostel erbjuder bara övernattning, medan andra erbjuder frukost som ingår i priset. På andra hostel behöver du betala extra för frukost. Ingår egentligen allt som finns på rummet? Vilka faciliteter har de på anläggningen och får du använda dem gratis? Som du kanske märker så varierar hostels mycket i både pris och utbud. Du behöver därför göra duktigt med research för att försäkra dig om att du och din partner får den bästa möjliga weekendupplevelsen och inte helt plötsligt har separata sängar på rummet.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen

Tänk smått

08 januari 2020

Tänk smått