Italiensk vacker design – Flos

27 maj 2019 Jenny Olsson
Italiensk vacker design - Flos

Lampor är viktiga detaljer i hemmet. Dels gör snygga armaturer givetvis sitt för rummet och hemmet men de är också viktiga detaljer för att göra hemmet funktionellt. I ett hem behövs både arbetsbelysning och stämningsbelysning. När man arbetar i huset, det vill säga städar, lagar mat, läser läxor eller vad det nu kan vara så behöver man ljuset för att se bra. Allrahelst under den mörka årstiden är vi mer beroende av konstljuset än någonsin. När man sedan slår sig ner för att äta middag eller ha en mysig kväll framför TV:n vill man gärna sänka ljuset och då kommer så kallad stämningsbelysning till sin rätt. 

Hos AndLights.se kan man hitta många fina och imponerande designlampor. Här säljs lamporna dessutom till rimliga priser. Det är i dag en av Danmarks största onlinebutiker för lampor. Därför kan man också känna sig säker som kund att beställa här. Man behöver inte oroa sig för att inte få de varor man beställer eller att produkten inte är äkta utan en kopia. 

Hos AndLight finns massor av olika märken, bland annat hittar man det underbara märket Flos här. Flos är en internationellt erkänd italiensk belysningsfirma som funnits ända sedan 1960-talet. Några av Flos mest kända lampor är Fucsia, Gato och Ariette. Ett av materialen som de experimenterade med var cocoon, vilket resulterade i bordslampan Gatto, Efter det har Flos utökat sitt sortiment med en rad andra material som polykarbonat och glas. Den senaste är väglampan 265 med sin långa arm och ljuskronan 297 som är en taklampa i mässing, krom och matt, svart metall som är designad av Gino Sarfatti. Italienarna är verkligen duktig på design och det syns på de här lamporna som är något alldeles extra. Att hänga eller ställa en lampa av märket Flos i hemmet känns väldigt lyxigt och helt rätt i tiden. 

 

 

 

 

 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil