Informationsfilmer

27 april 2019 jonas olsson
Informationsfilmer

Behöver du spetsa till din marknadsföring? Internet fylls till brädden av videor. De räcker inte längre att skriva en informerande text och hitta ett passande foto. Rörlig bild ger snabbt information från många vinklar och har möjlighet att fånga mottagarens uppmärksamhet till fullo.

Vill du dessutom synas på sociala medier? Se till att posta en bra video! De flesta har förstått utvecklingen och anammat denna trend. Företag som vill nå ut har numera en eller flera informationsfilmer som förmedlar deras budskap. Men hur gör du om er verksamhet saknar rätt kompetens för att skapa film?

 

Anlita ett proffs för att göra din informationsfilm

Även om det inte är nästa storfilm på bio som är ’in the making’, kan ditt budskap tjäna på en snygg video. Det finns företag som specialiserar sig på att hjälpa företag med just detta. Det enda du behöver att göra är att beskriva vad du vill ha fram i din film. Företaget gör sedan jobbet åt dig. Hela vägen från att skriva manus till filmning, redigering och ljudläggning. Utbildade och erfarna filmare, fotografer och kompositörer bildar ett team för att skapa den perfekta filmen för just din verksamhet.

 

Hur vet jag vem jag ska anlita

Det enklaste är så klart att anlita någon som kan sköta hela processen åt dig. Här är ett tips om du behöver anlita någon till att göra en företagsfilm i Göteborg. Kolla annars runt på nätet där olika aktörer presenterar sig och sitt arbete. Eller varför inte kolla med branschfolk som du känner om de känner till någon som de kan rekommendera. När du väl har etablerat kontakt kan det också vara en bra idé att få titta på något som företaget gjort åt någon annan. Då får du en bild av hur slutresultatet kan se ut även för dig.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil