Funderingar kring fettsugning?

02 januari 2020 william eriksson
Funderingar kring fettsugning?

Det är inte ovanligt med fettsugning idag och det finns olika metoder. Precis som alla ingrepp finns det risker och det kan hända att resultatet inte alls blir som du drömt om. Vänder man sig till en bra klinik med rätt kompetens så minimeras riskerna. Det är inte alltid lönsamt att stirra sig blind på priset, det är värt att betala mer för att undvika skador. De allra flesta som väljer att göra en fettsugning är nöjda med resultatet och ångrar sig absolut inte. Innan och efter fettsugningen finns det lite att tänka på.

 

Innan fettsugningen

 Rökning är inte bra för hälsan generellt. När det kommer till operationer eller skönhetsbehandlingar med ingrepp såsom fettsugning är det bra att hålla sig borta från tobaken. Varför då? Rökning påverkar nämligen cirkulationen. Röker du tiden innan så är blodcirkulationen nedsatt och det kommer att påverka läkningsprocessen samt öka risken för komplikationer. Blodförtunnande är inte heller bra då det kan leda till akuta blödningar. Det är viktigt att du är ärlig mot kirurgen och följer alla deras rekommendationer. För det är trots allt slutresultatet som står på spel. Se till att inte chansa om du känner dig sjuk innan fettsugning då det är viktigt att du är frisk vid ingreppet.

 

 

Efter fettsugningen

Du kommer givetvis att få instruktioner av kirurgen på vad du ska tänka på efter fettsugningen men det kan vara bra att förbereda sig. Du ska vara medveten om att det inte är en lösning på andra problem i livet. En del tror att man vaknar upp och har sin drömkropp efter en fettsugning, men så fungerar det inte. Du kommer märka resultat direkt men det tar några månader innan du ser det slutgiltiga resultatet. Du kommer fortfarande vara dig själv, men givetvis kommer du märka skillnad och de allra flesta blir supernöjda och känner sig vackrare än tidigare. 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen

Tänk smått

08 januari 2020

Tänk smått