Flyttfirmans alla tjänster

08 januari 2020 jonas olsson
Flyttfirmans alla tjänster

Vad gör egentligen en flyttfirma? Att de flyttar saker hör man på namnet, men det är ju så mycket mer än det. Självklart kan olika flyttfirmor ha olika tjänster, men några vanliga tjänster som de ägnar sig åt är transporter av stora och tunga pianon, magasinering och kontorsflyttning. Flera kan även erbjuda packning och emballering av det som ska flyttas. Sedan är det såklart bohagsflytt, det som de flesta kanske tänker på, både om man ska flytta inrikes eller om man ska flytta utomlands. Ska man flytta utanför EU kan http://www.stadsbuds2an.se även hjälpa till med förtullning.

 

Att tänka på

När man ska anlita en flyttfirma finns det några saker som kan vara bra att ta reda på innan. Tänker man exempelvis anlita dem för magasinering, kolla då upp om de har uppvärmda lokaler som är larmade och bevakade samt om de har försäkring. Försäkring är såklart bra att kolla upp oavsett vilken tjänst man än tänker använda. Är försäkringen en tilläggstjänst kan man gott kolla innan om ens egen försäkring täcker samma sak. Det är ju onödigt att betala dubbelt. På tal om pengar så kan det även vara värt att jämföra olika firmor och vad de kan ge för offert och prisförslag.

Dags att packa

När det blivit dags för den så roliga (eller inte…) uppgiften att packa ska man också tänka på vissa saker: nästan allt som går att få ner i en kartong ska också ner däri. Det som redan ligger i byrålådor och liknande kan dock ligga kvar så länge det inte är ömtåliga saker. Små tavlor som får plats i en kartong ska också ner där, men stora tavlor brukar emballeras av flyttfirman själv. Kläder som hänger på galgar kan transporteras som de är. Märk varje kartong väl så blir det åtminstone lite roligare att packa upp när det kommit fram.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen