Fastighetsskötsel med extra allt

30 maj 2019 jonas olsson
Fastighetsskötsel med extra allt

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar har stor nytta av att anlita fastighetsskötare för att få hjälp med service och underhåll. Reparationer och annan renovering kan det också vara skönt att slippa göra själv om man har ett antal lägenheter som ska göras vid.  Det kan gälla olika saker som behöver åtgärdas men även regelbunden översyn av fastigheten. Självklart vill man få arbetet professionellt utfört, och det finns företag som kan ta hand om allt det där och lite till. Med ett serviceavtal är man garderad och får all den service som behövs.

 

 

Takläggning och renovering

Det krävs kompetens och erfarenhet för att kunna lägga tak på rätt sätt, oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering. Det finns olika typer av tak, och de kan vara platta eller lutande. De kan också täckas med olika sorters material, som till exempel matta, tegel eller plåt. Det har också blivit vanligt att täcka tak med sedumväxter. En firma som sköter fastigheten kan också utföra byggnadsarbeten av olika slag. Det kan gälla allt möjligt från tak till altangolv. Gäller det större projekt kan man också få hjälp med både leverantörskontakter och projektledning.

 

Snöskottning och grönytor

Fastighetsskötsel i Gislaved innebär ju till exempel att skotta snö på vintern och göra gräsmattan fin på sommaren. Det är viktigt att inte slarva med de allmänna områdena. Det ska se inbjudande och prydligt ut runt fastigheten. Snöskottningen måste också fungera, så att hyresgästerna upplever att det är lätt att ta sig ut och att de inte behöver halka runt i stora drivor. Allt arbete med detta tar fastighetsskötaren också hand om. Ibland kan man även behöva hjälp med mindre markarbeten på grönytor eller i trädgårdar. Det kan exempelvis gälla stensättning eller plantering av buskar och träd. Kort sagt, inga skötseluppgifter är för stora eller för små, och med jourtjänst i sitt serviceavtal är man trygg som fastighetsägare.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen

Tänk smått

08 januari 2020

Tänk smått