Erfaren målare med helhetslösningar

26 april 2019 Marie Långström
image

Kvaliteten på målning och tapetsering är grundläggande för både hållbarheten och det visuella intrycket av en byggnad eller lokal. Resultatet ska hålla länge, och därför är det en god idé att anlita ett proffs att utföra jobbet.

Vänd dig till en målare i Göteborg som du kan anlita både inomhus och utomhus.

Kolla här:

https://www.målaregöteborg.biz/

https://www.vmemåleri.se/

https://kvibergsmaleri.se/

De har goda kunskaper om skötsel av gamla lister och stuckatur, och färgen som används är av högsta kvalitet från kända varumärken. Givetvis får du också rådgivning angående val av färg och material. Till dem kan du också vända dig när dina fönster behöver en upprustning. Fönstren utsätts för stora påfrestningar av väder och vind, och temperaturväxlingarna i vårt nordiska klimat är inte alltid skonsamt. Med helhetslösningar som innefattar både skyddsarbete, spackling, slipning, målning, tapetsering och design kan dina fönster bli som nya.

Även fasaden är givetvis hårt ansatt av väder och vind och behöver en rejäl dos omsorg med jämna mellanrum. Söderfasaden behöver som regel målas om vart sjätte år, medan övriga fasader kan målas om med 10-15 års mellanrum. Målare i Göteborg sköter både tvätt och målnng av fasad och inleder samarbetet med en genomgång på plats för att bedöma underlagets skick och platsens förutsättningar. På så sätt kan en bedömning göras av vilken utrustning som behövs, samt mängden förarbete och typ av färg. Till Målare i Göteborg kan du även vända dig om du behöver plåttaksmålning, vilket är viktigt att få gjort innan plåten under det slitna färgskiktet tar skada.

Med gedigen utbildning och erfarenhet sedan flera generationer är Målare i Göteborg ett pålitligt val när du behöver hjälp med målning. De utför både stora och små jobb och anlitas av såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag. För pålitlig kvalitetsmålning med nöjd kund-garanti, prova du med!

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen

Tänk smått

08 januari 2020

Tänk smått