Eleganta glasfasader imponerar

08 januari 2020 william eriksson
Eleganta glasfasader imponerar

Man imponeras av snygga och exklusiva glasfasader på både butiker, hotell och företag. Det ger ett intryck av lyx och elegans, och allt känns ljust och luftigt. Glaset släpper in dagsljus, och utifrån kan man se t.ex. snygga bilar eller andra varor som exponeras genom rutorna. Showroom är ju populärt, ett slags större utställningsmonter, och även stora köpcentra har stora och många glasrutor. De tillverkas och levereras av expertföretag i branschen, folk som kan allt om glasets uttrycksmöjligheter i modern design.

 

Anlita glasföretag för totalprojektering

I anslutning till stora glasytor finns en bärande konstruktion. Du kanske har en idé om hur du vill att huset ska se ut, vilket intryck det ska förmedla. Den som beställer ett glasinfattat projekt har ofta sina personliga önskemål. Låt proffs ta hand om själva utförandet. Det betyder att du kan få hela projektet i hamn med en enda kontakt, som tar ansvar för helheten. De är experter på vad som behövs, och de har tillgång till den senaste tekniken.

 

 

En slät fasad är snyggt

Utsidan på stora rutor är ofta helt slät, och alla infästningar sitter på insidan. Det gör att fasaden är lätt att hålla ren och håller sig fin längre. Själva de så kallade rörliga infästningarna sätts på plats med speciell teknik, och de är både funktionella och ser exklusiva ut. Det passar in i den nya nordiska stilen med rena linjer. Glassystem är en egen nisch, och det är en slagkraftig reklam rent utseendemässigt att satsa på en byggnad med mycket glas. Det kan kombineras med skjutdörrar, öppningsbara automatiska enheter, stegar, bryggor och annat som kan passa i verksamheten. Lämna dina önskemål till ett väletablerat företag som sysslar med glasbyggnader, så får du huset precis som du vill ha det. Du kan också få hjälp med utformningen och tips om vad som skulle passa till ditt projekt.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen