Byggmoduler med kvalitet

30 juni 2022 Jenny Olsson

editorial

Att använda sig av ett modulhus när man behöver en tillfällig lösning är oerhört smart. Ett modulhus kan flyttas till platsen och stå där så länge man behöver det. Om det uppstår ett tillfälligt behov av en extra lokal är det både dyrt och krångligt att försöka hitta en lokal. Dels är det ofta långa kontrakt och dels så kanske lokalen man hittar ligger långt från den existerande verksamheten.

Om man på en skola drabbas av mögel och behöver sanera ett klassrum är det väldigt smart att hyra ett modulhus som kan placeras alldeles intill skolan så eleverna har tillgång till allt annat som finns på skolans område, som gymnastiksal och matsal. 

 

byggmoduler

 

Kvalitet i alla led 

http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/byggmoduler-tillverkning/ är ett företag som tillverkar modulhus efter kundens önskemål. Oavsett hur man vill ha det inrett så får man det levererat så. Husen kan levereras med såväl kök som toalett till exempel. När huset har tillverkats enligt ritningarna som är överenskommet med kunden så levereras huset till platsen. Därefter hyr kunden det så länge som det behövs och därefter hämtar företaget huset och återställer sedan marken. Det är både smidigt och enkelt samtidigt som man får en tillfällig lokal som är tillverkad med kvalitet. Här tillverkas allt nämligen noggrant med kvalitet i alla led.

Det kan finnas många tillfällen till att man behöver hyra en tillfällig lokal och ibland kan behovet också uppstå plötsligt. Som företag kanske man snabbt behöver anställa och ta in fler konsulter över en kortare period och då är det väldigt skönt att kunna hyra en tillfällig lösning som inte behöver stå och kosta pengar sedan när behovet av lokalen inte längre finns. PCS Modulsystem som tillverkar husen gör sedan om dem och återanvänder så mycket som möjligt när de ska utforma ett hus till nästa kund, vilket också gör dem till ett företag som värnar om miljön. 

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen