Bada i egen pool

17 juli 2019 jonas olsson
Bada i egen pool

Alla har inte turen att bo nära havet, men det finns en lösning som ligger närmare till hands. Installerar man en egen pool i trädgården, njuter man av svalkande bad på sin egen tomt när som helst utan att behöva trängas med folk eller störas av tång och maneter. Numera är lyxen med en pool överkomlig även  för vanligt folk och med ny teknik är det både snyggt och lättskött. Det finns pooler i olika prisklasser, och du får vilka finesser som helst. 

 

Service och pålitlighet

Oavsett om du väljer en mindre pool, som är snygg och prisvärd eller du vill satsa på en lite större och mer påkostad pool, bör du anlita en pålitlig  firma, som gör dig nöjd och kan ge  dig service även efter det att du har betalat fakturan. Man har en pool under lång tid, så det är en bra investering i familjens nöje, rekreation och avkoppling.

 

Finesser med poolen

Det finns s.k. linerpooler med plåtstomme. De kan vara runda, ovala eller ha formen av en åtta. Det är ett klassiskt, billigare alternativ och har blivit en storsäljare. Du kan också välja en lite mer påkostad pool, med t.ex. belysning i olika färger. Lampa och inlopp är inbyggt i poolväggen. Materialet är 10 mm polystone ingjutet i betong, högklassigt, otroligt starkt och hållbart. Du kan t.ex. ha sten eller trädäck runt om. På en del modeller rinner vattnet ut genom överringsrännan, men det finns också modeller där vattnet omärkligt rinner ut under trädäcket eller stenläggningen. En pool som har vattenytan i samma nivå som kanten ser väldigt elegant ut.

 

Pooltäckning är lätt

Pooltäckning är en säkerhetsåtgärd, dessutom slipper man skräp och sparar städjobb och kemikalier. Värmen stannar också kvar bättre. Man kan täcka med pooltak, lameller eller presenning, så det är lätt att hålla poolen snygg och säker.

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen

Tänk smått

08 januari 2020

Tänk smått