Att städa är roligt!

08 juni 2020 patrick pettersson

Hur många håller med? Tycker du att det bästa som finns är att harva runt med dammtrasa, dammsugare och golvmopp? Kanske tycker du främst om resultatet?

Sanningen är att en stor majoritet inte är överdrivet förtjusta i att städa. När man arbetar hårt hela dagarna och sedan anländer till ett hem där smuts och kaos råder så känns det inte alltid jättekul. Tiden räcker dessutom sällan åt till alla måsten; arbete, matinköp, matlagning och eventuella barns aktiviteter. Kanske får du en liten stund över för egna intressen. 

Stressen minskar och trivseln ökar när du skaffar hjälp med städning, så varför inte slå till?

 

Vad ingår egentligen?
När du skaffar hjälp med städning brukar en hel del moment ingå som standard. Utöver dessa kan du efterfråga specifika tillägg om du vill ha hjälp med något annat. Du bestämmer också hur ofta du vill ha städat. 

Det vanligaste är att städning innebär till exempel dammsugning och avtorkning av alla ytor inklusive golv. De rum som behöver lite extra omsorg brukar vara badrum och kök. Där kan du därför förvänta dig att få lite extra städat. Badrummets sanitetsporslin blir ordentligt rengjort och synliga rör torkas av. I köket får både kakel och utsidan av vitvaror en omgång med rengöringsmedel och trasa.

 

 

Hemstädning med extra allt

Det finns ett städbolag i Malmö som har “extra allt” som standard! Vad sägs om att få alla sopor tömda, papperskorgar inkluderade?

Det ständiga irritationsmomentet med leksaker överallt är också ett minne blott med rätt städbolag. Rena golv, tomma papperskorgar och utburna sopor leder till nöjda kunder.

För dig som bestämt dig för att ta hjälp med städning är valet självklart. När du väljer en erfaren och pålitlig leverantör av städtjänster så kommer du aldrig att bli besviken.

Med städhjälp får du ett enklare och roligare liv. För att inte tala om renare!

Fler nyheter

Underhåll din bil

08 januari 2020

Underhåll din bil

Ta hand om bilen

08 januari 2020

Ta hand om bilen